De eerste rabarber kon geoogst worden. Van het weekend had ik in het AD een recept gelezen voor rabarbertiramisu. Een van de ingrediƫnten was rabarberliqorette. Daar kon ik het recept niet van vinden. Van rabarberwodka echter wel.
Ingredienten:
Voeg daaraan de suiker en de wodka toe.
Sluit de pot af.
Dagelijks schudden om de suiker op te lossen en de rabarber in contact te laten komen met de wodka.
Wachttijd 6 weken.
Hierna de vloeistof voorzichtig overschenken in een schone afsluitbare fles.
Ingredienten:
- 300 g rabarber
- 100 g suiker
- 500 ml wodka
Voeg daaraan de suiker en de wodka toe.
Sluit de pot af.
Dagelijks schudden om de suiker op te lossen en de rabarber in contact te laten komen met de wodka.
Wachttijd 6 weken.
Hierna de vloeistof voorzichtig overschenken in een schone afsluitbare fles.
Mijn wachttijd gaat vandaag in.
Bron: Nigella Lawson
Geen opmerkingen:
Een reactie posten