zondag 26 juni 2011

Risotto van meiknol en pesto

De volgende soort groente is klaar. Het is nu tijd om meiknol te eten. Het volgende recept is van het weekend uit geprobeerd.

Ingrediënten
  • 250 gram risotto
  • 2 meiknollen
  • 1 middelgrote ui
  • 1 liter groentebouillon
  • 2 el geraspte kaas
  • 2 el pesto
Doe een beetje olijfolie in de pan en fruit hier de gesnipperde ui in. Voeg vervolgens de risotto toe en bak deze kort mee. Voeg dan iedere keer een beetje bouillon toe en roer regelmatig, zodat de risotto de bouillon op neemt. Voeg de in blokjes gesneden meiknol toe als een halve liter bouillon is opgenomen en voeg iedere keer weer een beetje bouillon toe tot de risotto gaar is. Roer vlak voor het serveren de kaas en de pesto er doorheen.

Bron: smulweb

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen