woensdag 19 januari 2011

Pastinaak-appelsap

Inmiddels zijn we 1,5 week terug van vakantie en hebben we een ding van de vakantie goed weten vast te houden. Het drinken van verse fruitsapjes.
Toevallig was vorige week een sapcentrifuge in de aanbieding bij de Macro. Dus de kassa werd aldaar gepasseerd met een sapcentrifuge en een kar vol fruit. Ook de locale fruitaanbieding op de markt konden we niet laten liggen.

Vandaag een verrassend lekkere combi gemaakt van pastinaak met appelsap.

Ingrediƫnten:
1/4 deel pastinaken
3/4 deel appels
1 citroen

Was de pastinaken. Snijd de stengel en de eventuele houtachtige onderdelen eraf.
Halveer de appels en verwijder de steeltjes.
Schil de citroen.

Pers de pastinaak, appels en citroen door de sapcentrifuge.

De citroen wordt toegevoegd omdat zowel de appel- als de pastinaaksap makkelijk verkleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen