zaterdag 13 november 2010

Broccolitaart met brie

Ingrediënten voor 4 pers:
  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 500 g broccoli (in roosjes)
  • handvol walnoten
  • 4 eieren
  • 100 ml slagroom
  • 200 g roombrie (in plakken)

Verwarm de oven voor op 180ºC.
Bekleed een springvorm of schaal met het bladerdeeg.
Kook de broccoli kort tot beetgaar. Giet deze af en laat iets afkoelen.
Verdeel de roosjes over de taartbodem. Strooi hierover de walnoten.
Klop de eieren met de slagroom. Schenk het mengsel over de broccoli en de walnoten.
Verdeel de brie over de broccoli.
Bak de taart in 45 min gaar.

Bron: AH 10-2010 met aanpassingen

1 opmerking:

  1. Hallo,
    een positieve kritiek :

    je prachtige foto's van de achtergrond zijn te veel aanwezig en je weblog kan ik niet lezen. ik vind het zo jammer omdat je juist heel interessante rubrieken hebt.

    beatrice
    beatrice@rentahouseboat.nl

    BeantwoordenVerwijderen