vrijdag 13 september 2013

Terug van vakantie

Afgelopen woensdag zijn we terug gekomen van vakantie. De reis ging dit keer naar de baai van Mont St-Michel. Erg mooie omgeving.

Maar ja naar de vakantie wacht ook de tuin weer. De achtertuin was een beetje bijgehouden. Het gras was een keer gemaaid, wat erg fijn was. Maar het onkruid staat erg hoog. De eerste borders zijn redelijk op orde. Voor de vakantie had ik de bloemen uit de dalia's en vlinderstruik geknipt om nog wat bloeiende planten te hebben na de vakantie. Dat is gelukt, die planten staan mooi in de bloei.

In de moestuin is het minder goed gegaan. Ook hier staat het onkruid hoog (wat te verwachten is na de vakantie) maar er lagen ook een paar reuze groenten.
Op de foto zie je twee courgettes (1 ronde en 1 italiaanse) en twee spaghetti pompoenen (de licht groene). De ronde courgette woog 3,7 kg!


Vanochtend ben ik dan ook aan de slag gegaan om het onkruid te lijf te gaan. Een paar bedden zijn inmiddels schoon. Verder is de roodlof uitgeplant net als de chinese kool. Nog een paar dagen flink aan de bak en de boel is weer schoon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten