Ingrediƫnten:
200 g dessertrijst
3 dl kokosmelk
4 dl melk
1 zakje vanillesuiker
100 g bruine suiker
12 halve abrikozen (blik) of ander fruit
vanille-ijs
4 bananenbladeren of stukken aluminiumfolie
cocktailprikkers
Breng de rijst met de kokosmelk, de melk en de vanillesuiker aan de kook en laat de rijst in ± 20 minuten zachtjes tot een dikke droge massa, roer regelmatig.
Roer de bruine suiker erdoor (houd 4 eetlepels achter).
Schep op het midden van elk bananenblad 1/4 deel van de rijst, leg er abrikozen op en strooi er 1 eetlepel suiker over.
Vouw het blad tot een pakketje dicht en prik het met een cocktailprikker dicht.
Leg de pakjes ± 10 minuten op de hete barbecue. Serveer ze warm met een bolletje vanille-ijs.

Bron: Tournedos.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten