donderdag 27 december 2012

Goede voornemens

I heb al een tijdje niets van me laten horen. Mijn excuses hiervoor. De moestuin hing er de laatste tijd een beetje bij. In huis mosten erg veel klussen gebeuren. En de keren dat het droog was, had ik ook nog wat klussen in de achtertuin.
Daar is inmiddels de hortensia verplaatst. Ik hoef dus niet meer via een natte struik de tuin in en uit. Erg fijn dat ik dat voor elkaar heb.
Tussendoor ben ik ook nog op Groene Passie geweest. Wat leuk, een beurs vooral voor de moestuin. Een feestje. Ik heb best handige dingen gekocht. Vriendlief was er ook blij mee. Eindelijk geen hopen aarde meer op de tuintafel, inderdaad een oppotbak gekocht.
De zomerbloeiers zijn ook goedgekeurd.

In de moestuin ligt op ieder bed wat bemest moet worden, een hoop paardenmest. Helaas daardoor niet aan het verplaatsen van de aardpeer. Maar dat gaat vast nog goedkomen.
De planning is helemaal af. De zaden gesorteerd, de rest besteld. Kortom volgend jaar gaan we er met goede moed en veel zin tegenaan.

Deze blog zal tussendoor ook aangevuld worden met updates uit onze siertuin. Daar ligt voor volgend jaar namelijk nog een hele uitdaging. Kortom volgend jaar laat ik meer van me horen als dit jaar.

Ik wens iedereen een goed uiteinde en een nog beter begin.

2 opmerkingen:

  1. Ook een fijn eindjaar en ik kijk al uit naar de updates!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herkenbaar! Soms zijn er andere zaken die veel tijd en aandacht vragen. Tijd om dan een stukje te schrijven schiet er gewoon bij in. Komt wel weer. Ik wens je een fijn oud en nieuw en een mooi tuinjaar met goede oogst!

    BeantwoordenVerwijderen