Ingrediënten:
Steek de bbq aan, creëer een indirecte zone.
Meng het gehakt met de knoflook en kruiden. Druk het gehaktmengsel in voor de helft in de vorm.
Leg in het midden de tomaat, pancetta, olijven en ansjovis. Strooi de kaas erover. Druk het gehakt dicht.
Leg de meatloaf in het bakje. Bak de meatloaf in de bbq. Smeer de meatloaf regelmatig in met barbequesaus.
Onze bbq was ten tijde van het bakken 500°C en het duurde 45 min.
Eet smakelijk!
Bron: Boodschappen 9-2011 met enige aanpassingen
- 500 g rundergehakt
- 2 eieren, geklutst
- 1 ui, gesnipperd
- 1 tl tijm
- 2 tenen knoflook
- 2 tomaten, ontveld, zonder zaadjes, in dunne plakken
- 125 g pancetta in plakken
- 20 groene olijven, in plakken
- 6 ansjovisfilets
- 100 g parmezaanse kaas
- saus Polmanski of andere bbq-saus
- metalen bbq bak
Steek de bbq aan, creëer een indirecte zone.
Meng het gehakt met de knoflook en kruiden. Druk het gehaktmengsel in voor de helft in de vorm.
Leg in het midden de tomaat, pancetta, olijven en ansjovis. Strooi de kaas erover. Druk het gehakt dicht.
Leg de meatloaf in het bakje. Bak de meatloaf in de bbq. Smeer de meatloaf regelmatig in met barbequesaus.
Onze bbq was ten tijde van het bakken 500°C en het duurde 45 min.
Eet smakelijk!
Bron: Boodschappen 9-2011 met enige aanpassingen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten