Ook afgelopen zondag is de barbeque aan geweest. Dit keer waren de zelf gemaakte hamburgers aan de beurt.
Ingrediƫnten:
Verdeel het gehakt in gelijke porties en vorm een stevige hamburger. Leg aan weerszijde een plak bacon of ontbijtspek.
Snij uien in ringen. Leg deze in een bakje gemaakt van aluminiumfolie.
Zodra de bbq heet is mogen de uien op het rooster. Deze hebben iets langer nodig als de hamburgers.
Leg de hamburgers op het rooster en bak ze om-en-om tot ze gaar zijn.
Leg de plakken kaas op het laatste moment erop totdat deze smelten.
Leg de hamburgers op een broodje. Leg de uien erop. En beleg verder naar smaak.
Ingrediƫnten:
- rundergehakt
- ei
- ketchup
- paprikapoeder
- knoflook
- paneermeel
- worcestersaus
- peper
- zout
- bacon/ ontbijtspek plakken
- plakjes kaas
- ui
- broodjes
- aluminiumfolie
Verdeel het gehakt in gelijke porties en vorm een stevige hamburger. Leg aan weerszijde een plak bacon of ontbijtspek.
Snij uien in ringen. Leg deze in een bakje gemaakt van aluminiumfolie.
Zodra de bbq heet is mogen de uien op het rooster. Deze hebben iets langer nodig als de hamburgers.
Leg de hamburgers op het rooster en bak ze om-en-om tot ze gaar zijn.
Leg de plakken kaas op het laatste moment erop totdat deze smelten.
Leg de hamburgers op een broodje. Leg de uien erop. En beleg verder naar smaak.
Eet smakelijk
Met dank aan Pavv
Geen opmerkingen:
Een reactie posten